Dragan Marković nije više trener Azotyja

Loše otvaranje sezone koštalo ga posla

Dragan Marković nije više trener Azotyja

A. Beganović

Prema pisanju poljskih medija aktuelni selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Dragan Marković, nije više trener Azotyja.

Dragan Marković od danas nije više trener Azotyja, javlja poljski sportski portal Sportowefakty.pl. Markovića je posla stajao loš ulazak u sezonu, odnosno pet poraza i dva remija u sedam odigranih kola rukometnog prvenstva Poljske.

Bosanskohercegovački selektor Azoty je preuzeo prije početka ove sezone, a sa ovim poljskim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor. Međutim, zbog loših rezultata i neostvarivanja zacrtanih ciljeva čelnici Azotyja su, prema pisanju poljskih medija, odlučili raskinuti saradnju.

Još uvijek se ne zna ko će naslijediti Markovića na klupi Azotyja, a Upravni odbor ovog kluba održat će sastanak u 17:00 nakon kojeg će se znati ime novog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.