Dragan Zovko novi trener RK Bosna Visoko

Promjena na trenerskoj poziciji

Dragan Zovko novi trener RK Bosna Visoko

E. Čaušević

Rukometni klub Bosna Centrotrans iz Visokog danas je zvanično potvrdio da je Dragan Zovko novi trener ove ekipe.

Visočki klub je odlučio da napravi nekoliko promjena pred novu sezonu, a danas je potvrđeno da je Bosna dobila novog trenera, te da će rukometaše ove ekipe u narednoj sezoni predvoditi Dragan Zovko. Ovaj iskusni trener nakon što s dosta uspjeha radio u Francuskoj odlučio se vratiti u Bosnu i Hercegovinu.

"Postigao sam dogovor sa visočkom Bosnom. To je još načelno, ali ja sam čovjek koji drži riječ i uskoro sam u Visokom da potpišemo ugovor. Čast mi je zadovoljstvo da sam dobio poziv da dođem jednu takvu sredinu", rekao je Zovko, te dodao:

"Neće biti lako, jer bez obzira na iskustvo Visoko je rukometna sredina i veliki broj ljudi poznaje ovaj sport, ali za mene je ovo veliki izazov i radujem se dolasku. Dugo sam se lomio oko prihvaćanja ugovora, ali dobro se poznajem sa gospodinom Salmanom i vidim da i on i Upravni odbor Bosne Centrotrans imaju jasnu viziju napretka kluba i vraćanje starog sjaja".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi