Dragana Dejanović pojačala Ilidžu

Ilidžanka žele titulu

Dragana Dejanović pojačala Ilidžu

A. Beganović

Iskusna 29-godišnja rukometašica Dragana Dejanović pojačala je redove Ilidže, trenutno drugoplasirsane ekipe Premijer lige.

Rukometašice Ilidže, kojima je cilj titula, u proljetni dio sezone ući će znatno jače. Naime, saradnju sa Ilidžom dogovorila je Dragana Dejanović, koja u ovaj klub dolazi iz Borca, a u dosadašnjoj karijeri nastupala je i za Doboj, Željezničar, Ljubuški, Mladost iz Banja Luke, Jedinstvo iz Brčkog, a godinu dana igrala je i u Njemačkoj.

"Dogovorila sam saradnju sa Ilidžom i radujem se novim izazovom. O klubu sam čula sve najbolje i nadam se da ću opravdati povjerenje. Želimo osvojiti titulu i mislim da imamo realne izglede za ispunjavanje naših ciljeva", za SportSport.ba je istakla Dejanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.