Dundo Bearsi bolji od Bihaća

Dundo Bearsi bolji od Bihaća

A. Beganović

U nedjelju, 06. 02. 2011.godine, u Cazinu je odigrana prvenstvena utakmica mlađih kategorija RA Dundo Bears i RK Bihać iz Bihaća.

U prvom poluvremenu se mogla vidjeti izjednačena igra obje ekipe iako su Dundo Bearsi na odmor otišli sa 3 gola razlike, 18:15. U nastavku potpuni preokret i završetak utakmice rezultatom 28:17 u korist Cazinjana.

Na zadovoljstvo publike, utakmica je protekla u fer i sportskom raspoloženju, a moglo se vidjeti i mnogo lijepih poteza.

U ekipi Dundo Bears svi igrači su se upisali u listu strijelaca, ali je ipak najefikasniji bio Bašagić Denis sa 8 golova. Kod ekipe RK Bihać najefikasniji je bio Begić Edin sa 10 pogodaka. Utakmicu je kvalitetno sudio par Osmanagić-Mujadžić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.