Duvnjak propušta Evropsko prvenstvo?

Veliki problemi za Linu Červara

Duvnjak propušta Evropsko prvenstvo?

Odlični hrvatski rukometaš mogao bi propustiti Evropsko prvenstvo koje se igra početkom sljedeće godine. Ovo bi bio ogroman hendikep za reprezentaciju Hrvatske koja, kao i uvijek, cilja na sam vrh kada su u pitanju rukometna prvenstva.

Domagoj Duvnjak već duže vrijeme vuče probleme s koljenom, koje će moći riješiti jedino operativnim zahvatom.

Pauza koja bi uslijedila nakon operativnog zahvata bila bi u trajanju od 6 do 9 mjeseci, što bi zasigurno svelo na minimum šanse da Duvnjak bude spreman za prvenstvo.

Za sada je jedino sigurno da će jedan od najboljih svjetskih, i najbolji hrvatski rukometaš sigurno propustiti utakmicu osmine fina Lige prvaka koju igra njegov Kiel. 

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, za Duvnjaka ali, i čitavu ekipu, bilo bi najbolje da ovaj sjajni igrač obavi operativni zahvat što ranije kako bi imao vremena oporaviti se do početka Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi