Jedan od najboljih rukometaša svijeta

Duvnjak: Razumijem BiH, ispasti onako je pravi šok

Domagoj Duvnjak nije ulazio u igru na današnjoj utakmici koju je njegova Hrvatska bez većih poteškoća riješila u svoju korist.

"Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri. Od početka je bila vidljiva evidentna razlika u kvaliteti ali mislim da ni BiH nije igrala punim gasom. Kada onako ispadnete to su šokovi i za tijelo i za organizam. Nama tek sada počinje turnir, igramo osminu finala u ponedjeljak...", rekao je Duvnjak.

Hrvatsku u nastavku takmičenja prvo očekuje meč sa Brazilom.

"Gledali smo Brazil protiv Španjolske i Slovenije prvo poluvrijeme. Oni igraju divlju odbranu 5-1 pa se pretvaraju u 4-2, 3-3... Neće nam biti lako, imamo još dva dana slobodna da pogledamo video i da se bolje upoznamo sa protivnikom koji je kvalitetan tim", rekao je najbolji svjetski rukometaš za 2013. godinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.