Dva gola Čelice u drugom uzastopnom porazu Zagreba

Meshkov Brest bio bolji rival

Dva gola Čelice u drugom uzastopnom porazu Zagreba

Rukometaši Zagreba doživjeli su drugi uzastopni poraz u SEHA ligi, ovoga puta pred svojim navijačima.

Tim iz hrvatske prijestolnice igra vrlo dobro u Ligi prvaka, ali se u regionalnom prvenstvu muči. Danas je tim Veselina Vujovića upisao svoj peti poraz u trinaest odigranih utakmica.

Uspješniji je bio Meshkov Brest rezultatom 24:21. Janko Božović je predvodio pobjednički tim sa šest pogodaka, dok su u redovima Prvog Plinarskog Društva iz Zagreba najefikasniji bili Vuflač i Brozović sa po tri pogotka.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Duško Čelica postigao je dva pogotka iz šest pokušaja, a tome je dodao i jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

SEHA liga:

PPD Zagreb - Meshkov Brest 21:24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.