Dva gola Panića u porazu Chamberyja od PSG-a

Bašić nije igrao

Dva gola Panića u porazu Chamberyja od PSG-a

Dž. Mrakić

  Chambery Savoie, druga najbolja domaća ekipa u francuskoj D1 ligi, upisao je drugi poraz na domaćem terenu.

Bolji od Chamberyja bio je rukometni velikan PSG, a rezultat je na kraju susreta glasio 30:25 u korist gostiju. 

Najzapaženiji akter susreta bio je Nikola Karabatić sa osam golova, a vrijedi izdvojiti i nastupe Mikkela Hansena (PSG) i Gregoirea Detreza (Chamebery), koji su se po pet puta upisali u listu strijelaca na ovom susretu.

Inače, naš reprezentativac Marko Panić postigao je dva gola iz pet pokušaja u dresu Chamberyja, a poražena ekipa ovaj put nije mogla računati na usluge Edina Bašića, koji je u prošlom međusobnom susretu ove dvije ekipe postigao čak 13 golova iz 15 pokušaja.

PSG za dva dana gostuje Nimesu, dok Chambery s druge strane očekuje težak ispit na domaćem terenu protiv trećeplasiranog Creteila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije