Dva poraza i pobjeda Skauta

U prijateljsskim susretima

Dva poraza i pobjeda Skauta

A. Beganović

Rukometaši Izviđača u Sloveniji i Austriji su odigrali tri prijateljske utakmice, a u dva navrata su pretrpjeli poraze, dok su jednom parket napustili uzdignutih ruku.

Skauti su poraženi od Gorenja (24:31) i Maribor Branika (25:27). U duelu sa Gorenjem kod Izviđača najefikasniji je bio Nenad Zeljić sa 6 golova, dok su u duelu sa Mariborom sa  po 3 gola najefikasniji bili Delić, Boras, Ereš i Vegar.

Rukometaši Izviđača upisali su i jednu pobjedu i to  u dduelu sa austrijskom ekipom HC Shoppingcity Seiersberg (35:26). Najefikasnij Skauti bili su Burić i Ilić sa po 6 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.