Dvoršek i Trivundža napustili Borac

Novosti iz banjalučkog kluba

Dvoršek i Trivundža napustili Borac

Boris Dvoršek nije više trener RK Borac. Upravni odbor Banjalučana prihvatio je ostavku hrvatskog stručnjaka i sada je u potrazi za novim imenom.

Dvoršek je za vrijeme svog boravka u Banjaluci ostvario samo 5 pobjeda u 19 mečeva, a kap koja je prelila čašu bili su loši rezultati u drugom dijelu SEHA lige, u kom je banjalučki tim uknjižio samo jedan bod.

Pored Dvoršeka, crveno-plavi više neće moći računati i na dva igrača, Srđana Trivundžu i  Borisa Šekarića, sa kojima je raskinuta saradnja.

Nakon završetka regularnog dijela SEHA lige, Banjalučani se okreću prvenstvu i Kupu BiH, gdje ih već danas očekuje prva utakmica četvrtfinala protiv Zrinjskog iz Mostara.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Meč je na programu od 18.30 časova u dvorani O.Š. Borisav Stanković, a ulaz na utakmicu je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi