Dvoršek, ipak, ostaje trener RK Borac

Poraz od Vojvodine mu nije presudio

Dvoršek, ipak, ostaje trener RK Borac

Iako je bila najava da će u toku dana Boris Dvoršek možda napustiti RK Borac, do tog scenarija nije došlo.

Direktor crveno-plavih Vladimir Branković izjavio je danas da će hrvatski stručnjak i u narednim danima obavljati trenerski posao. Kako je istakao, situacija će biti razriješena za 10-ak dana kada bi trebalo da zasjeda Upravni odbor.

Podsjetimo, Banjalučani su u prošlom kolu poraženi od ekipe Vojvodine u Boriku rezultatom (30:21), što je upalilo alarm u klubu nakon trećeg uzastopnog neuspjeha u drugom dijelu SEHA lige. Prethodno su crveno-plavi poraženi od Vardara i Meshkov Bresta, a sa Dvoršekom na čelu imaju omjer 3-10.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Borac m:tel trenutno zauzima 8. mjesto na tabeli Regionalne lige sa 10 bodova iz 17 mečeva. U posljednjoj utakmici regularnog dijela Banjalučani će dočekati sastav Nexea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi