Borac iznenadio Vardar

Dvoršek: Zadovoljan sam igrom svojih igrača

Borac m:tel večeras nije uspio da iznenadi ekipu Vardara u 18. kolu SEHA lige, ali trener Banjalučana Boris Dvoršek nakon meča imao je samo riječi hvale za svoje igrače, ali i za goste iz Makedonije.

"Prije svega bih čestitao protivnikiu na zasluženoj pobjedi. Takođe, drago mi je na velikoj podršci sa tribina, prijatno sam iznenađen i nadam se ovakvoj posjeti do kraja sezone. Mi smo pokušali u najavama i na utakmici nešto što je u stvari nemoguće i nerealno, to je da pariramo Vardaru. Oni su zaista jedna kvalitetna ekipa koja pretenduje na Final Four Lige prvaka. Mi smo na kraju doživjeli ubjedljiv poraz, ali mislim da sa ovom igrom možemo puno toga postići u nastavku prvenstva", rekao je, između ostalog, Dvoršek na konferenciji za novinare.

Rukometaši Borca trenutno se nalaze na 8. mjestu SEHA lige sa omjerom od 3 pobjede, 11 poraza i jednim neriješenim rezultatom.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi