Efendić iz Skoplja u Banjaluku

Promjene u redovima bh.prvaka

Efendić iz Skoplja u Banjaluku

Damir Efendić, nekadašnji golman sarajevske Bosne i skopskog Metalurga, nova je akvizicija prvaka BiH banjalučkog Borca. 

Nakon što su rukometaše iz Banjaluke napustili Jokanović i Abadžić, direktor kluba Vladimir Branković uspio je dogovoriti jednogodišnju saradnju sa Efendićem uz opciju njenog produženja.

Podsjetimo Banjalučani će našu zemlju predstavljati u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a nalaze se u grupi sa timovima iz Austrije, Holandije i Norveške.

Također, Banjalučani su doveli i Nikolu Maleševića, a u narednim danima žele dovesti još jednog golmana i dva igrača na vanjskim pozicijama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.