Efendić: Zadovoljan sam rezultatom

Golman Borca zadovoljan večerašnjom partijom

Efendić: Zadovoljan sam rezultatom

D. Vejo

Velikan iz Gopsodske večeras je slavio na svom parketu protiv ekipe Sloge iz Doboja, a ponajviše zasluga za trijumf ide golmanu crveno-plavih Damiru Efendiću.

Naime, čuvar mreže bio je neprikosnoveni vladar na golu. U prvom poluvremenu uspio je u 14 navrata da spasi svoj tim, a kao retrospektiva čitave utakmice, Efendić je zabilježio čak 25 odbrana što nije malo. 

"Ovo je bio derbi kola, može se tako reći. Veoma tvrda utakmica. Znali smo da je ekipa Sloge nezgodan protivnik ali mi smo ušli skoncetrisano u meč od samog početka. Odbranu smo odigrali jako dobro, malo smo možda imali problema u napadu sa tom realizacijom, ali se na kraju sve dobro završilo i zasluženo smo slavili", ističe za SportSport.ba golman RK Borac, Damir Efendić.

Reprezentativna pauza koja slijedi, dobro će doći Efendiću i ekipi da odrade mini pripreme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije