Emir Rahimić novi rukometaš Bosne

Bivši reprezentativac BiH

Emir Rahimić novi rukometaš Bosne

Emir Rahimić, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i najbolji igrač RK Konjuh iz Živinica, vratio se u glavni grad BiH kako bi sa ostalim igračima najtofejnijeg rukometnog kolektiva ostvario zacrtane ciljeve. 

Poslije Izraela i Katara, nova destinacija ovog rukometaša je ekipa sarajevske Bosne.

"Drago mi je što sam se vratio u Bosnu i Hercegovinu. RK Bosna je naš najtrofejniji klub. Igrao sam prije, igrat ću opet za Bosnu. Ekipa je stvarno odlična. Pored mladih generacija koji žele napredovati u sportu, zadovoljstvo mi je igrati i sa starim igračima koji su nekada nosili dres Studenata",  rekao je Rahimić, te dodao:

"Volim Bosnu. ali volim i Konjuh. Ne mogu zaboraviti sve lijepe stvari koje sam doživio u Živinicama. To je moj grad, ali ja sam profesionalac. Ne želim da moj tim izgubi. Tu sam da pomognem Bosni, pa i protiv Konjuha. Sretan sam što sam potpisao za Bosnu. To je sjajna ekipa koja želi da vrati stari sjaj. Mislim da sam izabrao pravu ekipu. Zahvalio bih se i radnoj grupi RK Bosne koji su u rekordnom vremenu završili moju registraciju. Željan sam igre, željan sam golova ali i pobjeda", izjavio je novi rukometaš Bosne.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica Bosne i Konjuha na rasporedu je danas u dvorani Ramiz Salčin, s početkom u 20 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.