Emotivna poruka Mirsada Terzića

Kapiten pozvao navijače

Emotivna poruka Mirsada Terzića

Rukometna reprezentacija BiH u srijedu započinje novi kvalifikacioni ciklus, za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2019, a protivnik će joj u Skenderiji biti Estonija.

Budući da će ovo biti drugi kvalifikacioni ciklus na klupi Bilala Šumana, a da je prvi propao zbog kiksa upravo u prvoj utakmici i upravo u Skenderiji, kada smo poraženi od Austrije, velika je kampanja da se privuče što više navijača kako bi uspješno započeli novu kampanju.

Tako je preko facebooka kapiten reprezentacije Mirsad Terzić pozvao sve ljubitelje rukometa da podrže Zmajeve.

"Pozdrav svima. Dragi ljubitelji kvalitetnog rukometa, pozivam vas srcem da prisustvujete jednoj od najkvalitetnijih rukometnih priča koju kreiramo zajedno. Mi kada izađemo na teren, bez onog vašeg istinskog bosanskohercegovačkog huka, uzvika i potpore, ne trčimo isto i ne igramo isto. 

Mi možda jesmo mala država, ali imamo najveće srce na svijetu. Tako mi ovih ruku, i grba koji kuca na srcu, samo zajedno možemo srušiti Estonce. Vidimo se u Skenderiji", izjavio je Terzić.

Naša reprezentacija osim s Estonijom 25. i 28. oktobra igrat će još i dvomeč sa Švicarskom u januaru. Prvoplasirana selekcija iz grupe izborit će novi baraž, u junu 2018.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi