Enid Tahirović večeras na golu Goppingena

U duelu sa La Riojom

Enid Tahirović večeras na golu Goppingena

A. Beganović

U okviru 2. kola grupne faze EHF kupa večeras će u Španiji snage odmjeriti domaća Naturhouse La Rioja i njemački Goppingen, na čijem golu će stajati legendarni bosanskohercegovački golman Enid Tahirović.

Iako je krajem prvog dijela sezone Tahirović rekao zbogom igračkoj karijeri, danas će još jednom u službenom susretu stajati na golu svog voljenog Goppingena.

Naime, njemački klub uoči večerašnjeg susreta našao se u ogromnim problemima jer su mu oba golmana povrijeđena, pa su se čelnici kluba sjetili Enida.

Tokom prošle sedmice nekoliko puta su ga zvali, molili da im pomogne u duelu sa La Riojom.

Dugo je Enid "vagao", no na kraju je ljubav prema Goppingenu presudila. Naš golman sjeo je u avion, zaputio se u Njemačku odakle je sa svojim kolegama otputovao u Španiju.

Odmah nakon susreta Enid će se vratiti u Sarajevo gdje je zaposlen u Rukometnom savezu naše države.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti