Euforični Austrijanci pozivaju navijače na okršaj sa BiH

Odlučujući meč za EP

Euforični Austrijanci pozivaju navijače na okršaj sa BiH

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra odlučujući meč kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Naši rukometaši će večeras u Beču odmjeriti snage protiv Austrije, a u slučaju pobjede izabranici Bilala Šumana plasirat će se na Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Hrvatskoj. Pred našim rukometašima večeras je meč odluke i sigurno je da nas očekuje paklena atmosfera. 

Euforični Austrijanci na sve načine pokušavaju da pozovu navijače na večerašnji meč jer su svjesni da bi se u slučaju pobjede i remija njihova selekcija plasirana na EP. 

Prema pisanjima austrijskih medija večeras se u dvorani očekuje oko sedam hiljada navijača, ali treba reći da će dobar broj toga biti naši navijači. BH Fanaticosi su potvrdili svoj dolazak, te su poručili da će ostaviti srce na tribinama kao i uvijek i da isto to traže od naših rukometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi