Feniks iz Osijeka opet u Međugorju

Feniks iz Osijeka opet u Međugorju

A. Beganović

Već treću godinu za redom, na 6. Bet Live cup - Međugorje 2011 gostovat će rukometaši RK Feniks Osijek.

Iznimno korektnu suradnju započetu na turniru Međugorje 2009 ove godine mladi osječki rukometaši uveličat će rekordnim brojem sudionika. Potvrdili su dolazak s 3 ekipe (oko 50 rukometaša: 94, 96 i 98 godište).

RK Feniks Osijek na čelu sa velikim rukometnim entuzijastom g. Slavkom Stojkovićem na dosadašnjim izdanjima Turnira ostvario je zapažene rezultate te potvrdio kvalitetu slavonskog rukometa.

Posebno nam je u sjećanju ostao prošlogodišnji "slavonski fish paprikaš" koji su gosti iz Osijeka za vrijeme Turnira pripremili za domaćine i prijatelje.

Na ovogodišnjem Turniru najavljuju još obilniju i ukusniju pripravku tog slavonskog specijaliteta, a svi ga s nestrpljenjem iščekuju!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.