Fenomenalni Prce vodio Azoty do pobjede nad Pogonom

Bh. reprezentativac postigao 12 pogodaka

Fenomenalni Prce vodio Azoty do pobjede nad Pogonom

A. Beganović

Rukometaši Azotyja, čije boje brane bh. reprezentativci Nikola Prce i Kosta Savić, su u prvom susretu za 3. mjesto rukometnog prvenstva Poljska nadigrali Pogon Sczcecin (36:25).

Već u prvom susretu za 3. mjesto Azoty je napravio break, odnosno na gostujućem terenu je nadigrao Pogon, a naš Nikola Prce je bio najzaslužniji za trijumf.

Prce je sa 12 pogodaka bio najefikasniji igrač susreta, a dobru podršku je imao od Sobola, koji je postigao šest pogodaka i Savića, koji je tri puta savladao golmana domaće ekipe. Kod Pogona su najefikasniji bili Krupa sa sedam, te Zaremba sa šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.