Rukometaš Vogošće

Geko: Nismo slučajno u Evropi

Rukometaš Vogošće Poljine Hills Alen Geko postigao je pet golova u pobjedi nad Holonom rezultatom 31:24.

Nakon utakmice, Geko je istakao da je zadovoljan zbog pobjede ali pozvao na oprez jer ima da se odigra još jedan meč, koji je na rasporedu već sutra.

"Čestitao bih ekipi Holona na dobrom meču. Evropska utakmica bila je onakva kakvu smo i očekivali, rekli smo da ćemo dati maksimum i tako je i bilo. Pokazali smo da nismo slučajno u Evropi i čestitao bih svojim saigračima i stručnom štabu na ovoj pobjedi", rekao je Geko, te dodao:

"Međutim, ovo je tek prvi korak. Sutra u revanšu moramo ući s pristupom kao da je 0:0, jer ako ne bude tako možemo upasti u probleme. Ekipa Holona je pokazala određeni kvalitet večeras, ali ako ponovimo ovaj pristup mislim da ćemo proći u narednu fazu takmičenja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi