Gol reprezentacije BiH proglašen za najljepši na SP-u
Foto: epa.eu

"Cepelin" Perića i Zulfića

Gol reprezentacije BiH proglašen za najljepši na SP-u

Katarska TV mreža beinSPORTS glavni je vlasnik TV prava za Svjetsko rukometno prvenstvo, upravo ova katarska medijska kuća birala je deset najboljih golova na Svjetskom prvenstvu koje još uvijek nije gotovo.

U društvu najboljih golova našao se i "cepelin" koji je izveo mladi bh. dvojac Perić - Zulfić. Lopta je sa srednjeg beka brzo otišla na desno krilo, a potom je naš ljevak bacio odličan "cepelin" nazad u sredinu za svog playmakera, Perić je bio nepogrešiv u tom trenutku utakmice protiv Hrvatske.

Ovaj pogodak nije završio na bilo kojem mjestu, već na samom vrhu. Možda nismo postigli najbolji rezultat, ali možemo se dičiti činjenicom da smo postigli najbolji i najljepši gol na našem debitantskom Svjetskom prvenstvu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.