Zadovoljan nakon pobjede

Goluža: Posebno hvala našim navijačima u Hercegovini

Selektor hrvatske reprezentacije Slavko Goluža bio je raspoložen nakon pobjede nad našom reprezentacijom.

"Prije svega želim čestitati mojim igračima na pobjedi i na jednoj dobroj utakmici. Također, čestitam mom kolegi Markoviću na fer i korektnoj igri. Želio bih čestitati navijačima i Hrvatske i Bosne i Hercegovine na jednoj stvarno lijepoj atmosferi koju su priredili", rekao je Goluža a potom dodao:

"Iskoristio bih ovu priliku da posebno iskoristim navijače u Hercegovini, koji što se kaže žive s nama i sve proživljavaju s ovim timom. Mi znamo za to i mnogo nam znače i nisam ih smio zaboraviti. Od srca im se zahvaljujem na svemu".

"Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro. Protivniku nismo dali baš dovoljno prostora za igru. U drugom poluvremenu došlo je do malog zamora u igri mojih igrača što je i normalno. Došlo je do malog pada pred kraj utakmice gdje je protivnik napravio malu seriju ali, sve u svemu, ja sam zadovoljan. Čestitam svim akterima", rekao je Goluža koji je potom poslao poruku Markoviću i njegovoj ekipi.

"Velika je stvar za BiH da se nađe na Svjetskom prvenstvu i nadam se da će se naći i na sljedećem. Znam da ćete navijati za nas u nastavku", kroz smijeh je završio svoj govor Slavko Goluža

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti