Goluža: To je sport, previše zicera smo promašili
Foto: EPA

Hrvatska bez polufinala

Goluža: To je sport, previše zicera smo promašili

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Hrvatske nije se uspjela plasirati u polufinale Svjetskog prvenstva. U četvrtfinalu je Kauboje nadigrala Poljska, a selektor hrvatske reprezentacije Slavki Goluža nakon susreta nije bio pričljiv.

"Promašili smo nekoliko zicera i to je presudilo. Dobili smo u finišu isključenje kojeg nije bilo i to je to", istakao je Goluža nakon susreta.

"Stali smo u drugom poluvremenu kada smo imali prednost, a onda smo primili i nekoliko laganih golova kroz sredinu. Dosta se snage potrošilo, no to je sport. Šta je tu je, trebamo se okrenuti narednim utakmicama", dodao je Goluža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.