Goluža u suzama: "Nismo bili pravi"

Hrvatska poražena u polufinalu od Srbije

Goluža u suzama: "Nismo bili pravi"

Hrvatska rukometna reprezentacija je večeras u Beogradu poražena od Srbije (26:22), u polufinalu Evropskog rukometnog prvenstva, a razočarenje nakon utakmice nije mogao sakriti ni hrvatski selektor Slavko Goluža:

"U prvom poluvremenu smo imali dva gola prednosti i mjesto da odemo na tri, olako smo izgubili loptu nakon pet sekundi. U drugom dijelu, dogovorili smo se da idemo strpljivo u obrani i napadu, ali nakon što smo potrošili još par šuteva i razbranili Stanića, bilo je gotovo", rekao je Goluža, dodavši:

"Žao mi je, nismo odigrali najbolje što smo mogli i nismo bili pravi kad smo trebali. Nismo imali brzu loptu. Srbija se u pravom trenutku odlijepila i to sačuvala. Žao mi je zbog navijača i cijele ekipe. Ne znam šta da kažem. Žao mi je što nismo dali sve od sebe. Srbima čestitam, a mi idemo po bronzu." zaključio je vidno razočarani hrvatski selktor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.