Goran Šarenac nova akvizicija Bosne

Pojačanje za Studente

Goran Šarenac nova akvizicija Bosne

U prostorijama RK Bosna Sarajevo danas je potpisan ugovor sa još jednim novim igračem. Nakon Hrbata i Omerovića, bekovsku liniju je pojačao i odlični Goran Šarenac.

Novi lijevi bek sarajevskog kluba je u karijeri nastupao za Lokomotivu Brčko, Gradačac, Slogu, francuski Montelimar Cruas te Derventu, odakle je i došao u Bosnu.

"Na obostrano zadovoljstvo, danas sam potpisao ugovor sa upravom najvećeg rukometnog kluba u našoj zemlji i dat ću sve od sebe da u nadolazećem periodu opravdam povjerenje koje mi je ukazano. Privukle su me ambicije Bosne, koje su vezane za sami vrh tabele. Stvorena je jedna veoma kvalitetna ekipa i uvjeren sam da ćemo sljedeće sezone igrati značajnu ulogu u bh. rukometu", izjavio je Šarenac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi