Goražde u neizvjesnoj utakmici bolje od Kaknja

Premijer liga BiH, 4.kolo

Goražde u neizvjesnoj utakmici bolje od Kaknja

Rukometaši Goražda su uspjeli, na svom terenu, u utakmici četvrtog kola Premijer lige BiH savladati ekipu Kaknja rezultatom 34:33.

Ipak, gosti iz Kaknja su bili bolji rival većim dijelom susreta, te su rukometaši gostujuće ekipe bili u rezultatskoj prednosti sve do samog kraja utakmice, kada Goražda upijeva doći do preokreta i velike pobjede.

Prvo poluvrijeme susreta u Goraždu je završeno rezultatom 15:16 u korist gostiju, koji u drugom dijelu igraju još bolje i stižu do osjetnije prednosti.

Međutim, ekipa Goražda do kraja uspijeva anulirati prednost rukometaša Kaknja, a zatim u samom finišu i postići gol vrijedan pobjede.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kada je u pitanju ekipa Goražda najefikasniji je bio Delić sa devet postignutih golova, dok su Bukva i Krivokapić dodali po sedam. 

U ekipi Kaknja najraspoloženiji je bio Admir Purić koji je uspio postići 11 golova, a efikasan je bio i Živanić sa 10 postignutih pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi