Grabčanović: Dora Vrdoljak je nova igračica Jedinstva

Direktor Jedinstva za SportSport.ba

Grabčanović: Dora Vrdoljak je nova igračica Jedinstva

Piše: E. Dindić Powered by:
Pripreme za drugi dio sezone u Jedinstvo AtlasRelaxu zakazane su za 16.januar

Novi trener Labudica Jasmin Unkić pred sobom će imati zaista veliki posao. Uprava popularnih Labudica želi da klubu vrati stari sjaj i zaista ulaže velike napore da to i učini. Naime, za drugi dio sezone, kako SportSport.ba saznaje, u Tuzlu bi trebale da slete tri veoma dobre i provjerene rukometašice. 

Radi se o dosadašnjim rukometašicama Neretve iz Jablanice Dori Vrdoljak i Armini Isić, te sjajnoj golmanici Makedonki Biseri Paskal koja nastupa za Arenu iz Pule. 

Tim povodom kontaktirali smo i direktora Jedinstva Elmira Grabčanovića koji je za portal SportSport.ba potvrdio naše navode.

"Drago mi je što se interesujete za Jedinstvo. U drugom dijelu sezone želimo da odemo daleko. Što se tiče vašeg pitanja, istina je da pregovaramo sa tri pomenute rukometašice. Mogu vam potvrditi da je Dora Vrdoljak naše prvo pojačanje, dok smo sa Isić i Paskal još u fazi pregovora. Do subote će se znati više informacija povodom njihovog transfera u naš klub" završio je Grabčanović

Podsjetimo nakon prvog dijela sezone rukometašice Jedinstvo AtlasRelaxa nalaze se na 3. mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine.


Premijer liga BiH (Ž)