Grabčanović: Odlazim uzdignute glave

Direktor Jedinstva za SportSport.ba nakon ostavke

Grabčanović: Odlazim uzdignute glave

E. Dindić

Direktor rukometašica Jedinstva AtlasRelaxa Elmir Grabčanović, kao što je najavio prije kraja rukometne sezone, zbog neodigravanje Kupa Bosne i Hercegovine za žene podnio je neopozivu ostavku. Danas je ta ostavka usvojena i Grabčanović zvanično više nije više direktor popularnih labudica.  

Tim povodom kontaktirali smo već bivšeg direktora Jedinstva Elmira Grabčanovića koji je za SportSport.ba imao mnogo toga da kaže.

"Šta da vam kažem, jednostavno to je to. Rekao sam da ću to uraditi, jer ne želim da me bilo ko pravi budalom. Izgleda da se rukomet u BiH, posebno ženski, igra za sudije i Savez, odnosno njihove takse. Dovedemo pojačanja, želim da osvojim Kup a finale se ne odigra. Zaista strašne stvari, a ja sam se psihički i fizički potrošio i nemam više želje", rekao je Grabčanović, te dodao:

"Radio sam srcem i dušom, ali ovdje nije to bilo dovoljno. Postoji mogućnost da ostanem kao pomoćni trener u Jedinstvu, ali kao direktor više ne. Jedinstvo je moj klub, svakako da ću pomagati na sve načine i dalje, pa čak i ako budem na tribinama biću najverniji navijač kluba. U svakom slučaju, odlazim uzdignute glave", zaključio je Grabčanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti