Gračanica savladala Derventu u prijateljskoj utakmici

Damir Doborac nije nastupio

Gračanica savladala Derventu u prijateljskoj utakmici

E. Dindić

Rukometaši Gračanice vrijedno se spremaju za drugi dio sezone Prve lige FBiH, gdje je sve podređeno ulasku u Premijer ligu.

U sinošnjoj prijateljskoj utakmici u dvorani Luke sastali su se rukometaši Gračanice i Dervente. U jednoj zanimljivoj i zaista interesantnoj utakmici slavili su domaći rukometaši rezultatom 30:29. 

Od prvog pa do posljednjeg minuta domaći rukometaši kontrolisali su igru. Trener domaćih rukometaša Mirsad Gopo sinoć je dao priliku svim rukometašima da pokažu šta znaju. Međutim ni tada pobjeda domaćih rukometaša nije dolazila u pitanje. 

Najbolji strijelac kod domaćih rukometaša bio je Hariz Begić sa 7 golova.

Bivši bh.reprezentativac Damir Doborac i na utakmici protiv Dervente nije nastupio za svoj novi klub. 

Slijedeću prijateljsku utakmicu rukometaši Gračanice igraju u srijedu kada u dvorani Luke gostuje ekipa Konjuha iz Živinica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi