Gradačac osigurao opstanak, Bosna nastavila seriju

Rukometna Premijer liga, 28. kolo

Gradačac osigurao opstanak, Bosna nastavila seriju

E. Škorić

Rukometaši Gradačca osigurali su ostanak  dva kola prije kraja pošto su večeras pobijedili Derventu u 28. kolu Premijer lige BiH.

Gradačac je dva kola prije kraja odigrali važnu utakmicu pred svojim navijačima i na kraju slavili sa 24:22 iako su gosti iz Dervente vodili 10:7 nakon prvih 30 minuta. 

Maglaj je bez većih problema, rezultatom 33:29, savladao Slogu iz Doboja, dok je Goražde razbilo Kozaru sa 34:20 u derbiju začelja. Vogošća je u Mostaru savlada Zrinjski sa 32:28. 

Rukometaši Bosne nastavili su sa serijom pobjeda, a u Skenderiji su porazili Krivaju iz Zavidovića rezultatomm 40:23. Domaći su na poluvremenu vodili 20:13. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.