Gradačac siguran protiv Lokomotive

Odigran susret sedmog kola Premijer lige

Gradačac siguran protiv Lokomotive

Rukometni klub Gradačac večeras je na svom terenu u okviru sedmog kola Premijer lige dočekao Lokomotivu iz Brčkog. Domaćin je slavio rezultatom 36:33. 

Nakon deset minuta igre rezultat u Gradačcu bio je 6:6. Nastavile su obje ekipe u istom ritmu, pa je domaćin nakon 20 minuta igre vodio 11:10. Do odlaska na odmor prednost Gradačca je narasla, pa je domaćin na odmor otišao sa vodstvom 18:15. 

Utakmica je riješena u prvih deset minuta nastavka. Domaćin je nakon 40 minuta igre imao prednost 27:19, a do kraja je uspio zadržati prednost i slaviti rezultatom 36:33. 

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Boris Bosić sa 14 postignutih golova. Na drugoj strani po sedam golova postigli su Ivan Benić i Miloš Tešanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.