Građan: Želimo Bosance i Hercegovce učiniti ponosnim

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine

Građan: Želimo Bosance i Hercegovce učiniti ponosnim

A. Beganović

Juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se za Svjetsko prvenstvo koje se od 14. do 28. jula igra u našoj zemlji. Izabranici Zdenka Grbavca treninraju na Ilidži i u Zetri, a ekipa našeg portala večeras je posjetila naše mlade Zmajeve.

Atmosfera na treningu je radna, a svi reprezentativci s velikim nestrpljenjem očekuju nedjelju i duel sa Južnom Korejom.

"Pripreme smo odradili sjajno i doista s velikim nestrpljenjem očekujemo početak prvenstva. Imamo dobru momčad i uz malo sreće možemo napraviti veliki rezultat", za SportSport.ba je izjavio mladi reprezentativac Elmir Građan.

"Želimo Bosance i Hercegovce učiniti ponosnim i uvjeren sam da ćemo u tome uspjeti. Ovim putem bih pozvao sve ljubitelje sporta da u nedjelju u 21:00 sat u što većem broju dođu u Zetru i da nam pruže podršku, a mi ih nećemo razočarati", dodao je Građan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.