Grahovac i Vražalić otkazali dolazak na okupljanje

Problemi za Rukometni savezBiH

Grahovac i Vražalić otkazali dolazak na okupljanje

E. Škorić

Nebojša Grahovac i Faruk Vražalić propustit će okupljanje najboljih bh. rukometaša.

Iz Rukometnog saveza su nam potvrdili kako se na okupljanje neće naći Grahovac i Vražalić.

Golman Grahovac je ranije najavio da neće biti na okupljanju, a niko ne zna zašto je rukometaš Fuchse Berlina otkazao dolazak.

Naši rukometaši okupljat će se prvog dana novembra, a 4. novembra igraju kvalifikacije za SP protiv Slovačke, te četiri dana kasnije gostuju Litvaniji.

Financijska situacija je jako teška za Rukometni savez, potrebno je oko 50.000 KM za pripreme, ali nema nikakve pomoći. Država se ponaša maćehinski, ni Federalna vlada se nije udostojila omogućiti bilo kakvu pomoć Rukometnom savezu naše zemlje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.