Grbavac: Cilj je osvojiti kup

Grbavac: Cilj je osvojiti kup

E. Škorić

Završnica Kupa BiH za rukometaše igra se 20. i 21. svibnja u Banjoj Luci. U zvaršnici sudjeluju četiri ekipe: "Izviđač" iz Ljubuškoga, "Bosna BH gas" iz Sarajeva, "Borac" iz Banje Luke i "Sloga" iz Doboja.

U prvoj polufinalnoj utakmici sastaju se "Izviođač" i aktualni prvak države "Bosna BH gas". O izgledima u toj utakmici i inače u završnici Kupa trener "Izviđača" Zdenko Grbavac kazao je: "Naš je cilj jasan - osvoiti kup! Ja apsolutno vjerujem u ovu mladu momčad." 

Komentirajuću ždrijeb završnice Kupa i susreta s aktualnim prvakom već u prvoj utakmici, Grbavac je rekao: "Što se tiče samog ždrijeba, jasno je da ne možemo bit posve zadovoljni, ali u završnici Kupa nema slabih momčadi. Nakon što smo u prvenstvu osvojili 3. mjesto i osigurali nastup u Europi sljedeće sezone, u Banju Luku putujemo potpuno rasterećeni."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.