Grbavac: Gorenje je idealna prilika za pobjedu

Grbavac: Gorenje je idealna prilika za pobjedu

M. Maksimović

Pred rukometašima Izviđača je novo gostovanje, ovog puta u Velenju kod Gorenja.

Trener Zdenko Grbavac i igrač David Mandić uvjereni su da je predstoječi meč, koji je inače na rasporedu u srijedu od 18 sati, biti idealna prilika za prvu pobjedu.

“I dalje sam sebe pitam do kada ćemo dobro igrati, a gubiti”, rekao je Grbavac, tvrdeći i da ni u Velenju neće biti lako.

“Imamo priliku odigrati još jednu dobru utakmicu. Kod kuće nas ne ide, pa ćemo se pokušati vaditi na strani. Gorenje je idealan protivnik za prvu pobjedu. Ove godine su zarotirali dosta igrača i nisu se uspjeli plasirati u Ligu prvaka. Tu vidimo svoju šansu. Video analize koje smo radili daju nam nadu da ćemo dobro proći”, dodao je.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Slično razmišlja i David Mandić.

“Dobro smo se pripremali, gledali smo njihove utakmice protiv Nexea i Zagreba i mišljenja sam da ćemo ukoliko zaustavimo Toskića, vanjsku liniju i desno krilo Brumena, imati velike šanse pobijediti u Sloveniji”, poručio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi