Grbavac: Kad ćemo početi učiti na porazima?

Trener Izviđača

Grbavac: Kad ćemo početi učiti na porazima?

M. Maksimović

Izviđač je ponovo pao u paklu dvorane u Ljubuškom, i ovog puta tijesno, uz jak otpor. Ovog puta bolji za dva pogotka bio je Zagreb u susretu koji je lako mogao otići i na stranu našeg predstavnika.

“Kaže se da na porazima uči, pa sad sam sebe pitam – koliko dugo ćemo morati učiti?”, izjavio se Grbavac nakon još jednog tijesnog poraza u kojemu su Skauti gotovo cijelim tokom meča bili ravnopravni sa Zagrebom.

“Zahvalni smo publici koja nas podržava, a što se tiče naše igre, ponovo smo pravili iste greške i nismo uspjeli držati isti ritam 60 minuta. Nadam se da će nam navijači oprostiti“, dodao je Grbavac.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Izviđač u narednom kolu gostuje timu Gorenja u Velenju, a Grbavac potajno vjeruje u iznenađenje i prvi trijumf Izviđača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi