Grbavac: Možemo iznenaditi Brest

Trener Ljubušaka

Grbavac: Možemo iznenaditi Brest

M. Maksimović

Prvak Bosne i Hercegovine u rukometu, Izviđač Central osiguranje iz Ljubuškog, nakon tri godine pauze, nastupit će u regionalnoj rukometnoj SEHA ligi. 

Svoj prvi nastup u novoj sezoni Ljubušaci će imati večeras kada će gostovati kod bjeloruskog predstavnika Meškov Bresta.

Tim Izviđača jučer ujutro avionom je iz Sarajeva, preko Beča, otputovao do Varšave, odakle je autobusom sinoć kasno stigao u Brest. Put iz Ljubuškog do Bresta trajao je skoro 24 sata.

"Svi s nestrpljenjem iščekujemo prvi nastup u Seha Gazprom ligi. Imamo dosta informacija o našem protivniku koji je sasvim sigurno vrlo kvalitetan. Ukoliko nam se ukaže prilika nadam se da ćemo je znati iskoristiti", izjavio je trener Ljubušaka Zdenko Grbavac.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Lijevi vanjski Izviđača Matej Hrstić dodao je kako će igrači dati sve od sebe ne bili postigli što bolji rezultat protiv iskusne ekipe Meshkova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi