Grbavac nakon Vogošće: Ništa još nije izgubljeno

Izviđač poražen od Vogošće

Grbavac nakon Vogošće: Ništa još nije izgubljeno

Trijumfom rezultatom 24:10 nad Izviđačem, Vogošća je ostvarila prednost u utrci za naslov rukometnog prvaka naše zemlje. 

Trener Izviđača Zdenko Grbavac zadovoljan je samo otvaranjem utakmice, nakon čega je Izviđač zapao u rezultatsku krizu koja je i njemu samom, kako kaže, neobjašnjiva.

“Nikad nisam doživio da za 14 minuta ne uspijemo postići gol. Počeli smo nerezonski šutirati i razbranili domaćeg golmana. U posljednjih 10 minuta smo se vratili samo zahvaljujući dobroj odbrani“, rekao je Grbavac, dodajući:

“Nije još ništa izgubljeno, a na nama je da sve dobro analiziramo i vidimo šta je problem. Očito se osjeti na ekipi nedostatak takmičarskih utakmica bez obzira što smo dobro fizički pripremljeni".

Već u srijedu Izviđač očekuje domaća utakmica s Konjuhom.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Nastojat ćemo što lakše odraditi utakmicu da bismo što svježiji otišli u Banju Luku. Ta utakmica može odlučivati o našem konačnom plasmanu“, zaključio je Grbavac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi