Grbavac: Ostaviti srce na terenu

Izviđač portiv Nexea

Grbavac: Ostaviti srce na terenu

M. Maksimović

Pred rukometašima Izviđač Central Osiguranja je susret protiv Nexea iz Našica, nakon kojeg slijedi posljednji susret u godini, također u dvorani u Ljubuškom, protiv mađarskog Veszprema.

“Nexe je ušao u dobar ritam, ali smatram da zbog domaćeg terena imamo veće šanse na sutrašnjoj utakmici. Oni su ekipa su s kojom sigurno u ovom trenutku možemo igrati, a ja se nadam da ih možemo i pobijediti. Riječ je o iskusnoj ekipi koju predvode David Špiler, Vedran Zrnić i Marin Vegar, ali ponavljam, naša publika i domaći teren motiv su da ostavimo srce na terenu”, rekao je trener Zdenko Grbavac.

Utakmica Izviđač Central osiguranje – Nexe na programu je sutra od 17 sati u Gradskoj dvorani u Ljubuškom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi