Grbavac: SEHA nije Premijer liga

Trener Izviđača

Grbavac: SEHA nije Premijer liga

M. Maksimović

Izviđač je odigrao kvalitetan meč protiv Celja, ali je na koncu nedostatak iskustva prevagnuo na dlaku na stranu gostiju iz Slovenije koji prikazanom, ruku na srce, nisu zaslužili pobijediti.

Ljubušaci su s pravom bili razočarani, posebice trener Zdenko Grbavac.

"Nije nedostajalo borbenosti, ali jeste i iskustva i u pojedinim momentima možda i pameti. Znao sam i prije utakmice da Premijer liga nije na istom nivou kao SEHA liga. Utakmice koje smo u domaćem prvenstvu vodili s pet pogodaka razlike smo bez muke pobijeđivali, dok smo ovog putra protiv sebe imali tim koji je 60 minuta stajao čvrsto na nogama", rekao je trener Ljubušaka.

Gostujući trener Branko Tamse bio je oduševljen atmosferom u Ljubuškom.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Bilo je sjajno igrati u ovakvoj atmosferi i vidjeti sve ove ljude kako uživaju u rukometu. Izviđaču svaka čast na borbenoj igri. U Ljubuškom će namučiti mnoge. Ovog puta su izgubili iako su imali pet golova prednosti, ali to ne treba zabrinjavati, i nama se to prošle godine dogodilo u Kielu", rekao je Tamse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi