Grbavac: Vrijeme je za prvu pobjedu

Trener Izviđača

Grbavac: Vrijeme je za prvu pobjedu

M. Maksimović

Izviđač nakon šest kola u SEHA ligi ima isto toliko poraza. Skauti će sutra nakon nešto više od mjesec, ponovno igrati protiv Zagreba, ovog puta na gostujućem terenu. Riječ je u susretu 13. kola koje se igra unaprijed kako su dogovorili klubovi.

"Ne ide nam u prilog to što je Zagreb promijenio trenera, jer su od dolaska Silvija Ivandije oni značajno podigli formu. Pobijedili su Vardar, protiv Meškova su u Brestu odigrali neriješeno. Nećemo se predati, idemo u Zagreb odigrati korektnu utakmicu. Nadam se dobroj partiji i vjerujem da će igrači dati sve od sebe, te pokušati pobijediti. Vrijeme je da i mi osvojimo prve bodove", izjavio je trener Izviđača Zdenko Grbavac.

Susret Zagreba i Izviđača na rasporedu je sutra od 17 sati u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu. U timu Izviđača upitan je nastup Mateja Hrstića koji je na treningu nabio palac šuterske ruke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi