Grbavac: Za nešto više potrebno je više discipline u igri

Izviđač gostovao Gorenju

Grbavac: Za nešto više potrebno je više discipline u igri

M. Maksimović

Rukometaši Izviđača u 5. kolu SEHA lige gostovali su u Velenju kod Gorenja. 

Prvak Bosne i Hercegovine ni iz petog pokušaja nije uspio doći do prvih bodova u regionalnom takmičenju. Dobro otvaranje utakmice Izviđač nije uspio iskoristiti, domaći su do poluvremena sustigli minus i prešli u vodstvo, koje su do kraju povećali na +7 za konačnih 31:24 .

“Desilo su se slične stvari kao na prethodnim mečevima. Igrali smo dobro, a onda smo protivniku počeli pružati priliku za lagane golove uz mnogo promašaja u napadu. Moramo imati više discipline u igri“, rekao je Grbavac, dodajući: 

“Crna rupa u našoj igri bez koje ni ovog puta nije moglo odvela je domaćina do prednosti koju su do kraja uspjeli održati“.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Izviđač će za tri dana u sklopu šestog kola gostovati u Skoplju kod Vardara gdje je također malo realno očekivati povoljan rezultat za bh. šampiona.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi