Grbavac zadovoljan nakon Veszprema

Grbavac zadovoljan nakon Veszprema

M. Maksimović

Uprkos porazu rezultatom 36:31 od Vezsprema na gostujućem terenu, trener Izviđača Zdenko Grbavac zadovoljan je izdanjem svojih izabranika.

 Cijelim tokom susreta Skauti su držali priključak za domaćinom čija j emaksimalna prednost tokom susreta iznosila deset pogodaka razlike.

“Ruku na srce osjetio se blagi strah kod igrača, ali sve u svemu nije bilo loše. Nastup u Veszprem Areni bio je užitak za naš mladi tim. U nastavku susreta zaigrali smo hrabrije nego  u prvom dijelu, što je u dobroj mjeri popravilo pojam“, rekao je trener Izviđača.

David Mandić bio je prvo ime u timu Izviđača sa šest postignutih pogodaka, dok je Ante Grbavac postigao jedan gol manje. Izviđač je na gostujućem parketu od Veszprema poražen s većom razlikom nego na domaćem, kada su Mađari trijumfovali s šest pogodaka razlike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti