Grgić: Promašili smo veliki broj prilika

Rukometaš Izviđača

Grgić: Promašili smo veliki broj prilika

M. Maksimović

Rukometaši Izviđača ispustili su pobjedu u posljednjim sekundama utakmice, te su ipak remizirali (24:24) s Metalurgom u susretu 17. kola regionalne SEHA lige igranom u Gradskoj dvorani u Ljubuškom. 

Ostala je žal za mladi tim koji od početka sezone plaća danak neiskustvu.

“U prvom poluvrijemu igrali smo kvalitetnu odbranu, ali nismo iskoristili brojne prilike. U nastavku smo nastavili s dobrom odbranom, a popravile su se stvari i u napadu. Imali smo prednost, ali je, nažalost, nismo uspjeli sačuvati”, izjavio je Mislav Grgić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Izviđač je i u narednom kolu domaćin, a protivnik će ovog puta biti tim Gorenja. U dosadašnjih 17 kola Skauti su uspjeli poraziti tek Tatran iz Prešova, s tim da su u nekoliko navrata bili blizu senzacija, ali su svaki put padali u finišu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi