Halilković: Prepoznatljivom igrom u odbrani doći do pobjede

Slovaci viza za baraž

Halilković: Prepoznatljivom igrom u odbrani doći do pobjede

E. Škorić

Damir Halilković, rukometaš Nexe Našica i bh. reprezentacije, smatra da ćemo dobrom igrom u odbrani večeras trijumfovati protiv Slovačke.

"Pred nama je jedna jako teška utakmica, ali nadam se da ćemo mi na kraju slaviti. Put je bio dug, ali imali smo vremena da se odmorimo i mislim da smo svježi i spremni za utakmicu i pobjedu", kazao je Halilković za SportSport.ba, dodavši:

"Reprezentacija Slovačke ima dosta igrača iz Tatrana protiv kojeg sam nedavno igrao i ostvario dobar rezultat. Dobro smo se pripremili i mislim da ćemo imati odgovore na sve njihove akcije".

A gdje je naša šansa?

"Naša šansa je u našoj jakoj i prepoznatljivoj odbrani i iz takve odbrane ćemo težiti polukontrama i kontrama. Vjerujem da ćemo ih na taj način 'slomiti' i da ćemo ostvariti pobjedu za baraž", dodaje rukometaš Nexe Našica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi