Hamidović: Pobjedom osigurati opstanak

Mladi reprezentativac pred meč sa Derventom

Hamidović: Pobjedom osigurati opstanak

Danas su na rasporedu utakmice 20. kola rukometne Premijer lige BiH. Jednu od najvažnijih utakmica u ovoj sezoni igra i RK Gračanica koja na domaćem terenu dočekuje ekipu Dervente.

Povodom ove utakmice kontaktirali smo i mladog reprezentativca naše zemlje Dinu Hamidovića. Na početku razgovora  Hamidović je istakao kako ništa osim pobjede u sutrašnjoj utakmici ne dolazi u obzir te da će on i njegovi saigrači ostaviti srce na terenu kako bi došli do važne pobjede kojom bi i teoretski osigurali opstanak u društvu najboljih.

Povredom jednog od najboljih igrača kluba Amira Sumbića sav teret je pao na mladog lijevog beka ali ipak on ističe da se jako dobro nosi sa pritiskom te da mu u tome dosta pomažu i njegove kolege.

Osvrnuli smo se i na poziv u Mladu reprezentaciju BiH od strane selektora Jasmina Mrkonje kao i o dresu „A“ selekcije:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

„Prije svega bi se zahvalio selektoru Mrkonji na pozivu, te svome klubu koji mi je dosta pomogao i svaki put imam dodatni motiv da opravdam selektorov poziv, što se tiče 'A' reprezentacije mislim da je o tome ipak još rano govoriti".

Na kraju razgovora Hamidović je iskoristio priliku da pozove sve Gračanlije da u što većem broju dođu i da pruže podršku svojim ljubimcima u najvažnijoj utakmici ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.