Handžić napustio Bosnu i poslao poruku ostalim trenerima
FOTO: Visoko.co.ba

Nije dozvolio da mu UO ruši autoritet

Handžić napustio Bosnu i poslao poruku ostalim trenerima

A. Beganović

RK Bosna iz Visokog, jedno od prijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva, iznenada je ostao bez šefa stručnog štaba.

Naime, Mirza Handžić podnio je neopozivu ostvaku na mjesto šefa stručnog štaba RK Bosna Visoko, a istu je obrazložio na press konferenciji.

Handžić je pred novinarima istakao da ostavku podnosi zbog toga što je Upravni odbor bez njegovog znanja donio odluku da u trenažni proces vrati suspendovanog Tarika Begića.

Mladi stručnjak smatra da takva odluku ruši autoritet trenera, te je zbog toga, iako je od Bosne napravio respektabilnu ekipu, odlučio dići sidro.

Bosna će u utorak igrati susret 5. kola Premijer lige sa Derventom, a još uvijek se ne zna ko će rukometaše iz Visokog predvoditi s klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti