Hansen produžio sa PSG-om do 2022. godine
Foto: EPA

Jedan od najboljih rukometaša svijeta

Hansen produžio sa PSG-om do 2022. godine

Teme:

Jedan od najboljih rukometaša svijeta Mikkel Hansen danas je zvanično potpisao novi ugovor sa PSG-om.

Danski rukometaš je sa PSG-om potpisao ugovor do 2022. godine i izvjesno je da će i dalje nastupati za klub iz Pariza, uprkos tome što ga su interes za njega pokazivali brojni evropski velikani.

Hansen je u PSG stigao 2012. godine, a potpisivanjem novog ugovora krenuo je stopama Nikole i Luke Karabatića koji su nedavno također produžili vjernost najbogatijem klubu u Evropi.

PSG će tako zadržati okosnicu tima i u godinama koje dolaze, uz nadu da će se konačno okititi titulom prvaka Evrope.

"Sretan sam zbog produženja saradnje. Volim ovaj klub, svoje saigrače i ovaj grad i nadam se da će se naša uspješna saradnja nastaviti i u godinama koje dolaze", rekao je 29-godišnji rukometaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije