Harmandićev Wetzlar stigao do druge pobjede

Drugo kolo rukometne lige Njemačke

Harmandićev Wetzlar stigao do druge pobjede

Odigrano je osam susreta drugog kola rukometne lige Njemačke, a većih iznenađenja nije bilo.

HSV Hamburg našeg Enida Tahirovića odigrao je sjajno te je slavio sa deset razlike protiv ekipe TV Grosswallstadt (29:19). HSG Wetzlar našeg Adnana Harmandića je upisao drugu pobjedu. Wetzlar je na gotovanju kod Balingen-Weilstettena slavio sa 26:28.

Jedna od najjačih ekipa u Njemačkoj,a i u Evropi, Kiel nije odigrao svoj susret drugog kola protiv Flensburga, a utakmica je odgođena za novembar.

Dodajmo još i da je Goppingen koji sa klupe predvodi bh. stručnjak Velimir Petković, ubilježio je prvu pobjedu u sezoni, nakon što je na svom terenu savladao TBV Lemgo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.